miercuri, 24 martie 2010

Momentu` vesel numaru` 3!

In ultima vreme, nici elevii, nici profesorii nu s-au lasat mai prejos. Vor sa ne bage in spital. Pe ce motiv? Criza de ras.

Mai jos veti vedea ce am pescuit in ultimele zile.

Perlele de la matematica nu mai sunt asa de multe. N-am mai facut rost decat de: 6 x 8=27, 5 x 7=32 si noua mea descoperire: 15 x 4=45 [nu stiu cum am putut sa scot asemenea tampenie].

In schimb, Bubble avand un acces de furie si neavand la ea clasicele farfurii pe care sa le sparga, s-a reprofilat. Ca sa nu fie nepoliticoasa m-a intrebat daca as vrea sa fiu stirba. Acum! Soc![mai ales pentru ea] Raspunsu`: Sunt!

Mda...Profesorii ne-au dat cateva lectii importante. Cum ar fi faptul ca Bulgaria avea si ea o problema, Bubble, foarte desteapta, a localizat-o, "la stomac". Dealtfel, tot un profesor era dornic sa afle "ce alte zgarie-noruri" cunoastem....:-?...cred ca noi stim numai zgarie-nori.

Istoria este destul de grea, mai ales cand spui ca "fortele italinece au atacat...." simti pe capul tau fiecare gram al vreunui avion italian. Tot istoria ne pune o intrebare esentiala: "Cine este secretarul de stat al americi?"=>Raspuns:" .....:-?.....Hillary....Duff!"...mda...cand Hillary Duff va trece de la actorie la politica vom mai vedea. Dar, trebuie sa va anunt, un adverb nu va fi niciodata atribut adjectival, iar elevul care a zis-o nu va pricepe niciodata [:-?]. Acelasi elev, tot la ora de romana, neavand timp sa manance in pauza, cu adevarat traumatizat de asta, reactioneaza: "Copilul este la masa", iar colegii "Numa la masa te gandesti?:))"

Bubble are si ea momentele ei. Atunci devine melancolica, doreste sa vizioneze o balada, insa proferoara, care chiar nu poate sa priceapa caderea ei, o chinuie cu o caracterizare de personaj. Concluzia: s-a terminat sezonul de inchiriat DVD-uri cu balade.

Iar eu inchei tot acest sir, intreband un profesor: "Ce ati zâs?". Ce? Nu intelesesem dictarea.:-??

Mai adun cateva perle si revin.

Ale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Ale & Bubble 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .